Συγκινεί η κόρη του Kurt Cobain: “Σήμερα, θα γινόσουν 50 ετών…”

“Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το δώρο της ζωής”, έγραψε στο χειρόγραφο μήνυμά της που δημοσίευσε στο Instagram η κόρη του Kurt Cobain, Frances Bean Cobain.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα θυμήθηκε τον πατέρα της ανήμερα των γενεθλίων του (20 Φλεβάρη), ο οποίος αν ζούσε, θα γιόρταζε τα 50α γενέθλιά του. “Σήμερα, θα γινόσουν 50 ετών. Έχεις αγαπηθεί και μας λείπεις. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το δώρο της ζωής. Για πάντα, η κόρη σου, Φράνσις Μπιν Κομπέιν”, έγραψε στο χειρόγραφο μήνυμά της.

Ο Kurt Cobain ήταν Αμερικανός μουσικός, γνωστός ως αρχηγός, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης του συγκροτήματος της alternative ροκ, Nirvana.

Θεωρείται πρωτοπόρος στην ιστορία της grunge σκηνής του Σιατλ και συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι σήμερα, την παγκόσμια ροκ μουσική σκηνή.

February 20th 2017. Happy Birthday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frances Bean Cobain (@space_witch666) στις


Η Φράνσις Μπιν (Frances Bean Cobain) ήταν μόλις δύο ετών όταν ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Σιατλ, σε ηλικία 27 χρόνων. Ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain), ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες, έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο και είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.


Read More

And More