Συγκινεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για το θέμα της υγείας του: “Τελικά δεν είναι όλα καλά”

Λίγες μέρες μετά την επέμβαση που έκανε στην κάτω κοιλία και την αφαίρεση όγκου, ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, συγκινεί μιλώντας στο facebook για το θέμα της υγείας του.

Όπως περιφράφει ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν πως τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί ειδική αγωγή. Και μπορεί να εξομολογήθηκε δημόσια ένα δικό του προσωπικό θέμα αλλά μέσ στο κείμενό του ζητάει από τον κόσμο να το ξεχάσει….

“Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.
Καλό σας απόγευμα.”

Read More

And More