Συγκίνηση στα Brit Awards! Ο γιος του David Bowie παρέλαβε το βραβείο του νεκρού πατέρα του

Συγκίνηση στην O2 Arena στο Λονδίνο και στη φετινή απονομή των Brit Awards, με τον γιο του David Bowie που πέθανε μέσα στο 2016 να παραλαμβάνει το ένα από τα δυο βραβεία για χάρη του πατέρα του. Η ακαδημία τίμησε τον μεγάλο καλλιτέχνη με το βραβείο για το “Άλμπουμ της χρονιάς”, αλλά και το βραβείο “Καλύτερου άντρα ερμηνευτή”.

Ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένος ο γιος του David Bowie και σκηνοθέτης Duncan Jones, που ακόμη μαζεύει τα κομμάτια από το χαμό του θρύλου της μουσικής, βρέθηκε on stage και παρέλαβε το βραβείο Album of the Year, ενώ το βραβείο Male Solo Artist, το παρέλαβε για λογαριασμό του David Bowie, o πρωταγωνιστής του Dexter, Michael C Hall.

“Έχασα τον πατέρα μου τον περασμένο χρόνο, αλλά ταυτόχρονα έγινα και εγώ πατέρας. Πέρασα πολύ χρόνο μέχρι να ξεπεράσω το σοκ και την δύσκολη περίοδο και το μόνο που θέλω τώρα είναι ο γιος μου να μάθει τα πάντα για τον παππού του”, είπε χαρακτηριστικά ο Duncan.

Και συμπλήρωσε: “Τέλος πιστεύω αυτό που πίστευαν όλα αυτά τα χρόνια και οι fans του, ότι εκείνος θα είναι πάντα εδώ μαζί μας και θα στηρίζει τον κόσμο, όσο παράξενος, περίεργος και διαφορετικός κι αν εμφανιζόταν. Αυτός ήταν πάντα εδώ για όλους και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται”.

Την ίδια στιγμή, ο πρωταγωνιστής του Dexter που παρέλαβε το δεύτερο βραβείο προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα, αλλά και να μιλήσει για το πόσο εμβληματική προσωπικότητα ήταν ο David Bowie.

Read More

And More