Συγκλονίζει η οικογένεια της Κέλλυς Σακάκου: “Δεν περιμέναμε ότι θα “φύγει” τόσο νωρίς”

“Δεν περιμέναμε ότι θα “φύγει” τόσο νωρίς”, αποκαλύπτει με θλίψη για το θάνατο της Κέλλυς Σακάκου, ο Αλέκος Φασιανός. Ο μεγάλος Έλληνας ζωγράφος και αδελφός του άντρα της Κέλλυς Σακάκου, Σπύρου Φασιανού που πέθανε πριν έξι μήνες, μίλησε ανοιχτά για τη θλίψη της οικογένειας και το ξαφνικό χαμό της νύφης του.

“Η Κέλλυ ήταν ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας και κυρίως φιλότεχνη. Λάτρευε τη ζωγραφική, λάτρευε τη μουσική, λάτρευε τα πάντα στην τέχνη. Ο θάνατος της μας επηρέασε βαθύτατα και ψυχικά, όμως επειδή της ίδιας δεν της άρεσαν τέτοιου είδους επικήδειοι και ήταν χαρούμενη προσωπικότητα, μένω στις χαρές που μας είχε χαρίσει, σε όλη την οικογένεια”, είπε ο Αλέκος Φασιανός στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος και η οικογένεια του γνώριζαν ότι πλησίαζε το τέλος της, απαντάει άμεσα: “Κανείς δεν γνωρίζει το τέλος του άλλου. Όχι. Ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο. Δεν πιστεύαμε ότι θα έρθει τόσο σύντομα” και προσθέτει: “Η Κέλλυ κατέπεσε ψυχολογικά όταν έχασε τον Σπύρο”.

Read More

And More