Συγκλονίζει ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη: “Ο Στάθης σε ηλικία 2 ετών “πέθανε” και ξαναγύρισε”

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού του Στάθη Ψάλτη, λίγο καιρό μετά το θάνατό του. Ο Γιάννης Ρώτας που αν και αδελφός του διάσημου Έλληνα κωμικού που έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους, σπάει τη σιωπή του και μιλά για τη θλίψη μετά το χαμό του Στάθη.

“Έχασα τη ζωή μου. Έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου. Ήμουν στο νοσοκομείο 20 μέρες από το πρωί ως το βράδυ”, αποκάλυψε ο Γιάννης Ρώτας στην Espresso και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό από τα παιδικά χρόνια του Στάθη Ψάλτη που δεν γνωρίζαμε, αναφέροντας πως στα 2 το χρόνια ο διάσημος ηθοποιός “πέθανε” και ξαναγύρισε…

“Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 και ζούσαμε στον Πύργο Ηλείας με τους γονείς μας, όταν εκείνος ξαφνικά “πέθανε”… Ή τουλάχιστον τον νομίσαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά… ξαναγύρισε στη ζωή! Ήταν σαν θαύμα! Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης όπως και τώρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρώτας.

Ο ίδιος μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της αρρώστιας του Στάθη Ψάλτη: “Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει κατκίνο έχασα ξαφνικά το βηματισμό μου και κινούμαι με μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου… Είμαι ακόμη έτσι, δεν έχω συνέλθει!”

Read More

And More