Συγκλονίζει ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: “Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση”

Είναι από τους δημοσιογράφους που δεν μασάνε τα λόγια τους με καυστική γραφή και χρόνια εμπειρίας στο lifestyle ρεπορτάζ. Δεν έκρυψε ποτέ τα προβλήματα του από τον κόσμο. Με γλαφυρό τρόπο και αφοπλιστική ειλικρίνεια έχει μιλήσει για προσωπικά του θέματα, επαγγελματικά και βέβαια υγείας.

Πριν δυο χρόνια ο Τάσος Θεοδωρόπουλος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του HIV, κάτι το οποίο έχει αντιμετωπίσει με απίστευτο θάρρος και μάλιστα είχε μιλήσει για αυτή την περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πριν λίγο καιρό ο δημοσιογράφος μίλησε για τον εθισμό του στο αλκοόλ και χθες αποκάλυψε ότι μπαίνει για αποτοξίνωση. ” Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση” έγραψε μεταξύ άλλων ο Τάσος κάνοντας όλους τους φίλους του να σπεύσουν να του ευχηθούν καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Διάβασε όσα έγραψε

H ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΝΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Αύριο Αιγινήτιο φίλε. Δεν ξέρω γιατί το μοιράζομαι μαζί σου, μάλλον για να ξορκίσω το φόβο μου. Για να θυμηθώ τα αλκοολικά μου χείλη. Κανέναν μήνα θα πάρει το παραμύθι αλλά εγώ τι θα είμαι μετά; Αν το γράφω είναι ίσως επειδή δεν θέλω να είμαι στιγματισμένος. Αρνούμαι να δεχτώ αυτήν μου την απόφαση για απόδραση από το αλκοόλ σαν στίγμα. Όμως ήρθε κάποια στιγμή που αισθάνθηκα να έχω να μην έχω καν επαφή με τα συναισθήματά μου. Copy Paste έγραφα. Συγγνώμη αν απογοήτευσα πολλούς από σας αλλά τα μέτρησα λάθος τα πράγματα.Και είδα κρίνους φυτρωμένους σε βράχους κι έγδερνα τα γόνατά μου για να τους προσκυνήσω. Δεν ξερω ποιος ΤΑΖ θα είμαι όταν βγω. Ξέρω ότι θα χαμογελώ με την ίδια χαρμολύπη όταν μου μιλάτε και με αγκαλιάζετε. Ναι, είμαι πολύ βαρύς μέσα μου, σαν βοτσαλο στη λίμνη. Όμως η λίμνη δημιουργεί κύκλους νερού γύρω του και το αποδέχομαι με αρμονική ευγνωμοσύνη. Φοβάμαι πολύ, πονάω πολύ, σας ευχαριστώ πολύ, για πρώτη φορά νιώθω λίγος. Για πρώτη φορά θέλω να πλύνω με νερό τα πόδια αγαπημένου και να του τα σκουπίσω με λευκό λινό, ξεμέθυστος. Να βάζω αλκοόλ μόνο όταν μου δαγκώνει το στήθος, για να τσούξω και να τον αγαπήσω περισσότερο. Κι ίσως μετά, να τον αφήσω με το στόμα του να με κεράσει λίγη βότκα”…

Read More

And More