Sylvester Stallone: Ποζάρει με τον αδερφό του και είναι ίδιοι!

Ο Sylvester Stallone προέρχεται από μεγάλη οικογένεια κι έχει δημιουργήσει και τη δική του επίσης μεγάλη οικογένεια… Λίγοι γνωρίζουν τα δυο αδέρφια του τον Frank και τον 19χρονο ετεροθαλή αδερφό του Dante. O 70χρονος πια ηθοποιός, μοιάζει πάρα πολύ με τον 66χρονο Frank Stallone.

O Frank είναι τραγουδιστής και στηρίζει σε κάθε του βήμα, τον μεγάλο του αδερφό… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν τα tweets του στην απονομή Όσκαρ, όταν ο Sly έχασε το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου για το Creed. Μεταξύ τους πάντως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα…

My brother and I on the red carpet at the Golden Globe awards.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Frank Stallone (@frank.stallone) στις


μέσως μετά τη βράβευση του Μαρκ Ράιλανς, ο αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε, Φρανκ δεν έδειξε την ίδια διακριτικότητα όταν έγραψε στο Twitter:

“Η Ακαδημία θα πρέπει να ντρέπεται. Είναι πεντακάθαρο σαν τη μύτη που έχετε στο προσωπό σας πως ο Σλάι νίκησε. Ο Μαρκ ποιός; Αυτά είναι τελείως χολιγουντιανές μαλακίες. Αν ήμουν ο Μαρκ; Θα έπρεπε να ντρεπομουν. Ο Μαρκ Ράιλανς δεν μπορούσε ούτε να χτενίσει τα μαλλιά του. Για όνομα του Χριστού, αυτή είναι η τρίτη φορά που ληστεύουν τον Σλάι.”

Τα συγκεκριμένα tweets τα έσβησε αμέσως και στη συνέχεια απολογήθηκε, υποστηρίζοντας και πάλι τον αδερφό του.

Read More

And More