Σύλβια Δεληκούρα: Θα βαφτίσει τον γιο της τον Ιούνη, στο Καβούρι!

Μεγάλες χαρές και προετοιμασίες για τα βαφτίσια του γιου της έχει η Σύλβια Δεληκούρα. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της Δημήτρης Λιόσης θα βαφτίσουν το καλοκαίρι τον 16 μηνών μπέμπη τους και είναι στα καλύτερά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!” η βάφτιση θα γίνει στις 5 Ιουνίου στο Καβούρι και το όνομα του μικρού θα είναι… Ορφέας. Όσο για τον νονό του; Όπως μαθαίνουμε θα είναι ο αδελφός της Σύλβιας, ο Δημήτρης που έχει τρελή αδυναμία στον ανιψιό του.

Ο μπόμπιρας, άλλωστε, όσο μεγαλώνει τόσο κάνει τους γονείς του να ενθουσιάζονται με κάθε του κίνηση. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα, και λίγο μετά τη γέννηση του στο TLIFE η Σύλβια, ο γιος της είναι το “θαύμα” της!

“Είμαι στη φάση που βρίσκομαι σπάνια με φίλους γιατί είμαι σχεδόν συνέχεια με το μωρό… Αλλά γενικά είμαι στην χαζή αυτή φάση, που παλιά έλεγα: “Πω, πω ρε παιδί μου αυτοί οι γονείς πώς το κάνουν αυτό, δείχνουν συνέχεια φωτογραφίες το παιδί τους. Και τι με νοιάζει εμένα;” Τώρα έχω γίνει εγώ… και χειρότερη μπορώ να σου πω! Τώρα καταλαβαίνω τους άλλους. Ε, ναι! Θα δείξεις το παιδί σου, είναι η συνέχεια σου, η εξέλιξη σου… Είναι το θαύμα μου!”, είχε δηλώσει…


Read More

And More