Συνεργασία έκπληξη των Onirama με τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Συνεργασία έκπληξη ετοιμάζουν οι Onirama και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το δυναμικό συγκρότημα ενώνει τις δυνάμεις του με τον λαϊκό τραγουδιστή και το αποτέλεσμα αναμένεται να μας ξεσηκώσει. Άλλωστε πάντα φροντίζουν να συμμετέχουν σε πρωτότυπα project!

Την “αποκάλυψη” έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Ο frontman του συγκροτήματος κοινοποίησε μία backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του video clip για το νέο τους τραγούδι.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα αποτελέσει το soundtrack της νέας ταινίας του Χρήστου Δήμα “Μαγικός καθρεύτης”. Στην πρώτη ελληνική 3D ταινία πρωταγωνιστούν, ανάμεσα σε άλλους, η Ζέτα Δούκα και η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Μαρούσι και μοιράστηκαν μερικά ακόμα backstage στιγμιότυπα!

Backstage για το βιντεο κλιπ του τραγουδιού της ταινιας “Μαγικος Καθρεφτης”, που έγραψαν οι @onirama. #movie #soundrack #videoclip #coming_soon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zetadouka (@zetadouka) στις

Backstage shooting!!!Coming soon..Can’t wait#happeningnow #magicmirror #new #movie #3D #comedy #cinemagr #blackorange #feelgood #backstage #shooting #soundtrack #new #videoclip #onirama #mazw @onirama @georgemazonakis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Athina Oikonomakou Official (@athinao1konomakou) στις

Coming soon.. #newsong #xorepse#Onirama #mazonakis #soundtrack #Greekmovie #magikoskatheftis#3d #blackorwhite #princeerotokritos #areuready

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις


Έξι χρόνια μετά την ταινία “Νήsos”, η επιτυχημένη ομάδα επιστρέφει με ένα νέο project. Tο σενάριό της υπογράφουν η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Χρήστος Δήμας, ενώ η παραγωγή είναι του Γιάννη Ιακωβίδη.

Λίγα λόγια για το story
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Η ταινία «Ο Μαγικός Καθρέφτης» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2016 από τη Feelgood Entertainment.

Read More

And More