Συντετριμμένη η Madonna – Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατο του Prince

Συντετριμμένη είναι μετά το θάνατο του Prince η Madonna. Ο “πρίγκιπας της pop” βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα 57 του χρόνια και σκόρπισε τη θλίψη στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Η βασίλισσα της ποπ, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στην παγκόσμια μουσική, έφυγε τόσο άδικα.

Και τον αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο. “Άλλαξε τον κόσμο!! Ένας πραγματικός οραματιστής. Μεγάλη απώλεια. Είμαι συντετριμμένη”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία τους. Ενώ πρόσθεσε και το στίχο που είχαν γράψει και τραγουδήσει το 1989 στο άλμπουμ “Like a Prayer”.

Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Πέμπτης (21.04.2016). Κανείς δεν μπορούσε ή μάλλον δεν ήθελε να πιστέψει πως μια από τις μεγαλύτερες μουσικές ιδιοφυΐες, ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τη μουσική δεν βρισκόταν πια σε αυτόν τον κόσμο.

He Changed The World!! A True Visionary. What a loss. I’m Devastated.This is Not A Love Song.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις


Οι πληροφορίες λίγες και συγκεχυμένες από την πρώτη στιγμή, ανέφεραν ότι ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην έπαυλη του γνωστού τραγουδιστή. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ο ίδιος ο Prince, που -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε ιστορικό επιληψίας. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως μετά τον Bowie, ο κόσμος της μουσικής θα έχανε και τον Prince. Όμως το τραγικό νέο δεν άργησε να επιβεβαιωθεί…

Read More

And More