Θανάσης Καλογιάννης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του και η ζωή του με την ιέρεια της μόδας

Aπό το βράδυ της Κυριακής, ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τον χαμό του μεγάλου αθλητή του στίβου, Θανάση Καλογιάννη.Ο Βολιώτης αθλητής, γεννήθηκε το 1965 και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στα 400 μέτρα με εμπόδια, ενώ όταν ήταν μικρός έτρεξε και τα 400μ. Αναδείχθηξε τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τα χρώματα του ΓΣ Καρδίτσας, ενώ δύο φορές αναδείχθηκε χρυσός βαλκανιονίκης (1988 , 1989).

Επίσης, το 1984 κατέκτησε το πρώτο του χρυσό βαλκανικό μετάλλιο στα 400μ. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες ενώ έχει συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου.

Ήταν κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400μ εμπόδια με 48.80 για πολλά χρόνια. Ο Καλογιάννης ήταν πτυχιούχος της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Βραζιλία. Εργαζόταν ως επαγγελματίας φωτογράφος στο χώρο της μόδας και πρόσφατα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, με την σύζυγό του και ιέρεια της μόδας, Laura De Nigris.

Φωτογραφία του Athanasios Kalogiannis.

Ποια είναι η σύζυγος του αδικοχαμένου Θανάση Καλογιάννη

Πριν από αρκετά χρόνια και όταν άνθιζαν τα περιοδικά στην Ελλάδα, ήρθε από την Βραζιλία, έγινε μοντέλο (είχε ήδη φωτογραφηθεί για το βραζιλιάνικο Playboy το 1980), παντρεύτηκε τον Άρη Τερζόπουλο σε έναν ανοιχτό γάμο και απογείωσε την ελληνική μόδα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Γυναίκα».

Η Laura De Nigris υπήρξε διευθύντρια μόδας κι έστηνε σε συνεργασία με φωτογράφους από πιο ωραία editorials. Στη συνέχεια άφησε το στίγμα της και στο περιοδικό ΚΛΙΚ. Λίγα χρόνια μετά, πήρε διαζύγιο από τον Άρη Τερζόπουλο και συνέχισαν να έχουν καλές σχέσεις ενώ έκανε πολύ έντονη κοσμική ζωή. Για κάποιο διάστημα την βλέπαμε και στην σειρά του Μega, Αίθουσα του θρόνου, όπου υποδυόταν μια ξένη τουρίστρια.

Λίγο πριν την μεγάλη κρίση και πριν αφήσει την Ελλάδα, γνωρίστηκε με τον αδικοχαμένο πρωταθλητή των 400 μέτρων και φωτογράφο, Θανάση Καλογιάννη, παντρεύτηκαν κι έφυγαν για το Σάολο της Βραζιλίας, όπου ζούσαν με τις γάτες τους. Η Laura έφτιαχνε κοσμήματα και απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό, είχαν επιθστρέψει στην Ελλάδα και ζούσαν στην χώρα μας.

Δυστυχώς χθες, εντελώς ξαφνικά και μετά από μία βόλτα τους, ο Θανάσης Καλογιάννης πέθανε από ανακοπή καρδιάς και η σύζυγός του ανέβασε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα.”Αφού περάσαμε μια υπέροχη ημέρα, ο σύζυγός μου Θανάσης Καλογιάννης, ένιωσε μια αδιαθεσία προς τον δρόμο για το σπίτι μας και πέθανε από καρδιακή προσβολή, αμέσως μόλις φτάσαμε. Ζητώ απ’ όλους τους φίλους, να τον θυμούνται όπως είναι σε αυτή τη φωτογραφία, όμορφο, ευγενικό, ταλαντούχο και με μια σπουδαία καρδιά. Ήταν η αδερφή ψυχή μου, ο ήλιος μου και θα λείπει για πάντα. Ας αναπαυθεί η ψυχή του”

To συγκηνιτικό της μήνυμα και η ανακοίνωση του θανάτου του

Η κηδεία του θα γίνει στον Βόλο

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More