Θανάσης Βισκαδουράκης: Παντρεύτηκε την Κατερίνα του στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Γαμπρός ντύθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Γιώτα. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι και έλαμπε από χαρά. Δυο μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του στο θέατρο “Coronet” με τον “Caveman” ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε στον πιο ξεχωριστό ρόλο της ζωής του… αυτόν του γαμπρού.
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο περίπου, αλλά η Κατερίνα κατάφερε να “ξεκλειδώσει” στον Θανάση την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον έκανε να την ζητήσει σε γάμο. Εκείνη συγκινημένη δέχτηκε και οι δυο τους αποφάσισαν να ανέβουν το πρωί της Κυριακής, τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το μυστήριο μάλιστα τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο γαμπρός επέλεξε για το γάμο ένα μαύρο κουστούμι, ενώ η νύφη ένα μακρύ λευκό νυφικό, άφησε κάτω σε ελαφριές μπούκλες τα μαλλιά της και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια.

Το bachelor party του γνωστού ηθοποιού έγινε στο θέατρο που εμφανίζεται, ενώ μετά το γάμο θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι σε κοντινό μαγαζί της περιοχής.

Δες τις πρώτες δηλώσεις από το γάμο:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More