Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη της σχέσης με την Σμαράγδα και το πρόβλημα του αλκοολισμού!

“Δεν μου αρέσει να ξέρουν οι άλλοι για μένα γιατί είναι λίγο βλάχικο πράγμα. Είμαι άνθρωπος που γράφω, σκηνοθετώ παίζω, και θα τραβήξω τα φώτα από άλλο; Θέλω να τα τραβάω τα φώτα από αυτά που κάνω”, αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και την εκπομπή “Καλημερούδια” για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν κρύβει την προσωπική του ζωή, απλώς δεν θεωρούσε σημαντικό να μιλά για το ι κάνει στο σπίτι του. Και ξεκαθάρισε πως στη συνέντευξη που έδωσε στο Down Town δεν πήρε την απόφαση να μιλήσει για το δεσμό του, απλώς απάντησε off the record σε μια ερώτηση και ξεκίνησαν όλα…

“Μιλούσαμε και μου λέει “που μένεις;” και του λέω “στο τέτοιο” και ήταν off the record όλο αυτό. Και με παίρνει μια εβδομάδα μετά και μου λέει “μην πεις ότι είσαι ζευγάρι με τη Σμαράγδα πουθενά”. Με ρώτησε πριν πατήσει το μαγνητοφωνάκι, «μου λέει έχεις φύγει από τη Γλυφάδα» και λέω “ναι, και μένουμε στην Ακρόπολη”. Είδε ότι η συνέντευξη δε λέει κάτι που να πουλάει, γιατί με αυτό το τηλέφωνο που με παίρνει, καλύπτεται και ο ίδιος. Εγώ για λόγους αισθητικούς δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα άλλο. Είναι αισθητικό”.

Παρόλα αυτά, αποκάλυψε πως στο παρελθόν μίλησε για το πρόβλημα και τη μάχη με τον αλκοολισμό γιατί το θεώρησε χρέος του… “Μίλησα γιατί το θεωρούσα και χρέος μου να το μοιραστώ, εφόσον είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από κάτι και είμαι ένα πρόσωπο κοινό. Δεν είμαι στο απυρόβλητο, ή δεν είμαι έτσι όπως με φαντάζονται όλο γέλια και κάποια στιγμή είχα δυσκολία στη ζωή μου. Το απενοχοποιείς για να μπορέσει να μιλήσεις για αυτό, του δίνεις κουράγιο. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Είχα βοήθεια από τους Α.Α. Δεν πιστεύω ότι μόνος του τα καταφέρνει κανείς γενικά στη ζωή. Έχουν περάσει 16 -17 χρόνια. Τα βράδια που βλέπω τους άλλους να πίνουν ένα ποτό και να χαλαρώνουν απλώς σκέφτομαι “τι βλακεία που ήρθαν έτσι τα πράγματα που εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω”…”, είπε χαρακτηριστικά.
Δες το Video του zappit.gr:

Read More

And More