Θοδωρής Αθερίδης: Η περιπέτεια υγείας που του ανέβαλε τα σχέδια

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται αυτές τις μέρες ενόψει της πρεμιέρας του στο “Μικρό Παλλάς” ο Θοδωρής Αθερίδης, αλλά δυστυχώς το πρόγραμμά του ανατρέπεται από μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Ο γνωστός ηθοποιός που σκηνοθετεί την παράσταση “Δόξαπατρη” έχοντας στο πλευρό του την Ρένια Λουιζίδου και την Πέμυ Ζούνη αρρώστησε και αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού που μας ενημέρωσε πως ο Θοδωρής ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα και αναγκάστηκε να αλλάξει λίγο τα σχέδιά του για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει.

Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά, η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει κανονικά το Σάββατο στις 10 Οκτωβρίου στο Μικρό Παλλάς. Βλέπεις λίγο ο άστατος καιρός, λίγο η κούραση με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο γνωστός ηθοποιός κρύωσε. Αλλά ευτυχώς, δεν είναι κάτι σοβαρό και σύντομα θα επιστρέψει στην ομάδα του για τις τελευταίες ετοιμασίες της πρεμιέρας.
Όσο για την υπόθεση του έργου;
Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιλαρομελόδραμα, που διαδραματίζεται σε μία χώρα σαν την Ελλάδα, σε μία πόλη σαν την Αθήνα, σε μία περιοχή σαν το Κολωνάκι, με προβλήματα και θέματα σαν τα δικά μας… Οι ήρωες, καθημερινοί άνθρωποι, που τους συναντάμε ανάμεσά μας, έρχονται αντιμέτωποι και παλεύουν να διαχειριστούν τις προσωπικές τους αλήθειες.
Στο ΔΟΞΑΠΑΤΡΗ παίζουν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Πέμη Ζούνη, η Ρένια Λουϊζίδου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή και ο Γιόσι.

Read More

And More