Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά σε βραδινή τους έξοδο! Φωτογραφίες

Το Σάββατο είχε τη τιμητική του και δέχτηκε τις ευχές από όλη την οικογένεια και… μία μέρα μετά βγήκε να διασκεδάσει με την καλή του. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη που αυτές τις μέρες γιόρταζε και το έριξε για λίγο έξω με την σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και όποτε το επιτρέπουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφήνει τα αγόρια στο σπίτι και κάνει ρομαντικές εξόδους σε αγαπημένα στέκια.

Ένα από αυτά και το Box στο κέντρο της Αθήνας. Ο Θοδωρής μαζί με την Σίσσυ βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο γνωστό club και στο live της Έλενας Παπαρίζου και διασκέδασαν ως το πρωί. Με casual chic εμφάνιση και οι δυο, έφθασαν πιασμένοι χέρι χέρι, τραγούδησαν και χόρευαν όλο το βράδυ… ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους.

Βλέπεις οι δυο τους μπορεί αυτήν την περίοδο να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις -ο Θοδωρής συνεχίζει ως τα τέλη του μήνα τις εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά στο Estate και ετοιμάζεται για το Xfactor και η Σίσσυ ασχολείται με την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων της- όταν βγαίνουν όμως μαζί ξεχνούν τα πάντα και διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More