Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ – Τα δημόσια καυτά φιλιά

Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους προχωρούν για τα καλύτερα, πάντα ενωμένοι. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχασαν το τρίτο της μωράκι, λίγο πριν μπει η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας πια, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

Το ζευγάρι παραμένει ενωμένο και δυνατό και προσπαθεί να βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Και οι δύο ρίχνουν το βάρος στα επαγγελματικά τους, με προτεραιότητα τα δυο πανέμορφα αγόρια τους: τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο.

Η Σίσσυ είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Θοδωρή και ον στηρίζει φανατικά και φέτος στις εμφανίσεις του στο Anodos. Στην πρεμιέρα του την είδαμε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τις δύσκολες στιγμές και τώρα νέες φωτογραφίες με τα καυτά τους φιλιά, μαρτυρούν πόσο κοντά έχουν έρθει οι δυο τους μετά το δυσάρεστο γεγονός.

Ο έρωτάς τους, άλλωστε, κρατά εδώ και 12 χρόνια και παρά τις όποιες δυσκολίες και αν έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς το ζευγάρι, η οικογένειά του μπαίνει πάνω από όλα και η αγάπη του… το κάνει κάθε φορά και πιο δυνατό!

Read More

And More