Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Full in love στη Λευκάδα! [pics]

Είναι full in love και δεν το κρύβουν. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πιο cool κι ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και κανένας από τους δύο δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του ή και να ανεβάσει στο Instagram τρυφερά στιγμιότυπα. Έτσι, γίνεται και στις φετινές διακοπές τους.

Το ζευγάρι μπορεί στα μέσα του Αυγούστου να κλείνει 8 χρόνια γάμου και να έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα αγόρια, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως και ο Θοδωρής Μαραντίνης παραμένουν love and married και full ρομαντικοί. Και μπορεί ησχέση τους και ο γάμος τους έχει περάσει πολλές δύσκολες φάσεις αλλά τελικά αυτές ήταν που τους έκαναν να έρθουν ο ένας ακόμα πιο κοντά στον άλλο.

Αυτές τις μέρες, το διάσημο ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο και την όμορφη Λευκάδα. Στην παρέα τους βρίσκονατι και πολλοί καλοί φίλοι του ζευγαριού, αλλά η Σίσσυ και ο Θοδωρής ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για ρομαντικές βόλτες στην παραλία.

Lovers in the sun#MyMilf #GetARoom #KissTheSun #StousDyoTritosDenXwrei #DiakopesTelos #TaKefaliaMesa #louloulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis_official (@thodorismarantinis_official) στις

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More