Θοδωρής Μισόκαλος – Αντωνία Καλλιμούκου: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι!

Είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται… Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου και τον Θοδωρή Μισόκαλο που είναι πια αχώριστοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αγκαλιά. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους έχει συναντήσει στα αγαπημένα τους στέκια στο κέντρο της Αθήνας, αυτήν τη φορά όμως το ζευγάρι διασκέδασε με φίλους στο Νέο Ψυχικό.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο διάσημο κοσμικό πια εστιατόριο Tier και διασκέδασαν με φίλους και συνεργάτες. Το ζευγάρι, χωρίς να κρύβεται πια, πόζαρε αγκαλιά και έδειχνε να είναι στα καλύτερά του.

Η σχέση τους μάλιστα, μετρά αρκετούς μήνες και πολλές φορές οι δυο τους έχουν βρεθεί και σε οικογενειακά soiree με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο. Όσο για το αν η Ελένη Μενεγάκη, της έχει δώσει συμβουλές για τη σχέση με τον αδελφό της, η Αντωνία δήλωσε: “Η Ελένη προς το παρόν χαίρεται με τη χαρά αυτή. Και είμαι σίγουρη πως αν κάποια στιγμή θέλει να με συμβουλεύσει σε κάτι, θα το κάνει και εγώ θα την ακούσω πάνω σε αυτά που έχει να μου πει. Πιστεύω ότι η Ελένη είναι πολύ δίκαιη”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More