Θοδωρής Ζαγοράκης: Η συνάντησή του με Έλληνες δημοσιογράφους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! [pics]

Μια άκρως φιλική συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Θοδωρή Ζαγοράκη, είχε αντιπροσωπεία Ελλήνων δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή τους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η συνάντηση έγινε σε ένα ευχάριστο κλίμα ενώ οι γνωστοί δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν από τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε όλους τους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου.
Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν την επιβλητική αίθουσα της Ολομέλειας καθώς και την ιστορική γέφυρα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” που ενώνει τα δύο κεντρικά κτίρια της Ευρωβουλής. Ο κ. Ζαγοράκης ως ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ είναι τακτικό μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με αρμοδιότητα τα θέματα πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού και νεολαίας.
Ως αναπληρωματικό μέλος, ο Έλληνας ευρωβουλευτής συμμετέχει στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, στις αρμοδιότητες της οποίας εκτός από τις πολιτικές απασχόλησης, περιλαμβάνονται θέματα κοινωνικής πολιτικής και επαγγελματικής κατάρτισης. Παράλληλα, έχει επιλεγεί από τους συναδέλφους του ως γενικός γραμματέας της διακομματικής ομάδας για τον αθλητισμό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More