Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη: Η απίστευτη μεταμόρφωση των παιδιών τους για τις απόκριες!

Στο κλίμα της αποκριάς μπήκε ηΙωάννα Λίλη και έντυσε τα δυο παιδιά της μασκαράδες για το μεγάλο πάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Makedonia Palace. Και φυσικά η γνωστή παρουσιάστρια διάλεξε με τα παιδιά της, τις πιο εντυπωσιακές στολές. Η κόρη της Μαρία ήταν πραγματικά αγνώριστη με τη μεταμόρφωσή της, ενώ ο μικρός Γιάννης έκανε μάλλον μια πιο safe επιλογή που λατρεύουν όλα τα αγόρια στην ηλικία του…

Τι ντύθηκαν; Η κόρη του Θοθωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννας Λίλη μπήκε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και διάλεξε τη στολή της Maleficient! Ναι, πρόκειται για τη μάγισσα που υποδύθηκε πριν λίγα χρόνια η Angelina Jolie στη μεγάλη οθόνη. Η μικρή μάλιστα, φόρεσε και στέμα και έμοιαζε με μικρή πριγκίπισσα. Ενώ, ο αδελφός της ντύθηκε… Batman!

“Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την όμορφη φωτογραφεία με τα ζουζούνια μου -το Μαράκι μου ως Maleficent (καλή νεράιδα πριν να της κόψουν τα φτερά) και ο Γιάννης μου ως Batman, από τον αποκριάτικο χορό του Σαββάτου στο Makedonia palace!!!”, έγραψε η Ιωάννα Λίλη στο Instagram.

Και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία:



Read More

And More