Θρίλερ με την Beyonce! Γιατί τα ξένα ΜΜΕ λένε ότι γέννησε; [Pics]

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φήμες που θέλουν την Beyonce να έχει φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της. Συγκεκριμένα, το twitter έχει οργιάσει με τους χρήστες του να θεωρούν ως σίγουρο ότι η Queen B γέννησε την Τρίτη 13 Ιουνίου. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο σύζυγός της Jay–Z απαθανατίστηκε να παίρνει το τζιπ και να φεύγει από την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς την Τρίτη, για να αρχίσουν όλοι να λένε ότι η εγκυμονούσα σταρ γέννησε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Το twitter ξεκίνησε τότε έναν “πόλεμο” με το αν γέννησε ή όχι η Beyonce. Τα περισσότερα μηνύματα αναφέρουν ότι η σταρ γέννησε και μας το κρύβουν. Μάλιστα, στο νοσοκομείο, που αναφέρεται ότι έγινε ο τοκετός, είναι γεμάτο ασφάλεια και αστυνομία. Το σίγουρο είναι ότι η Beyonce έχει μπει στον μήνα της και οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν πότε και αν ήρθαν τα δίδυμα στον κόσμο.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί, ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι τον 6ο μήνα, που το ανακοίνωσε μέσω Instagram. Οπότε έτσι εύκολα η οικογένεια Carter θα μπορούσε να κρατήσει κρυφή και την γέννηση των νέων μελών της.

Read More

And More