Θρίλερ με το καμένο αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου! Ο εκφοβισμός και η γυναίκα που υποπτεύεται

Δύσκολες ώρες περνά η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου μετά την περιπέτεια που έζησε με το αυτοκίνητό της, όταν άγνωστοι της το έκαψαν ολοσχερώς, ενώ το είχε παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι της στη Γλυφάδα.. Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον εμπρησμό στο αυτοκίνητό της, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το περιστατικό συνέβη στη 01:20 τα ξημερώματα και ενώ το όχημά της βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι της. Η τραγουδίστρια εκείνη την ώρα βρισκόταν στην οικία της και μόλις άκουσε το θόρυβο από τις εκρήξεις στα λάστιχα και το ρεζερβουάρ βγήκε στο μπαλκόνι και είδε με τα μάτια της το φλεγόμενο αυτοκίνητό της. Αμέσως στο σημείο έφθασαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά και όπως αποδείχτηκε άγνωστοι είχαν περιλούσει το smart της Ελένης Χατζίδου με εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η αστυνομικές Αρχές ελέγχουν ως κίνητρο του εμπρησμού την πιθανή εκδίκηση. Η τραγουδίστρια μάλιστα, στην κατάθεσή της φαίνεται να ανέφερε πως οι υποψίες της στρέφονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία έχει διαφορές. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι έριξαν οξύ στο αυτοκίνητό της, προκαλώντας του ζημιές! Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Read More

And More