Θρήνος! Βρέθηκε νεκρή η σολίστ της Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής που αγνοούνταν

Με τον πιο άσχημο τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Ελισάβετ Σέιφερ. Η σολίστ της Κααμεράτα του Μεγάρου Μουσικής που αγνοούνταν για 8 ημέρες βρέθηκε νεκρή σε ερημική τοποθεσία στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού.. Το άψυχο σώμα της διάσημης μουσικού βρήκε ένας περαστικός.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία επί τόπου το πτώμα είναι μέρες στο σημείο. Φέρει βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού, που σημαίνει ότι η σολίστ έκοψε τις φλέβες της, ενώ δίπλα της βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένα ξυραφάκια.

Η σολίστ, που καταγόταν από την Γερμανία, δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 8 ημέρες. Ο σύζυγός της είχε κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή Tatiana Live σε όποιον ήξερε κάτι να βοηθήσει και έχει οργανώσει ομάδες έρευνας που έψαχναν κάθε γωνιά της γειτονιάς για την βρουν.

Την Παρασκευή (18 Μαρτίου) η Σέιφερ είχε πάει στο Μέγαρο Μουσικής, από το οποίο το σπίτι της απέχει μόλις λίγα λεπτά, για να κάνει πρόβα. Μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με ένα μουσικό της ορχήστρας αποχώρησε από την πρόβα. Τηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή για να ακυρώσει το ραντεβού που είχαν το βράδυ και εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, ωστόσο, επέστρεψε σπίτι της όπου και άφησε τη βιόλα της.

Στην εκπομπή Tatiana Live είχε μιλήσει και ο μαέστρος της ορχήστρας, Αναστάσιος Συμεωνίδης που περιέγραψε ποια ήταν η τελευταία μέρα που την είδε και όσα έγιναν σε εκείνη την πρόβα από την οποία έφυγε.

Η κάμερα της εκπομπής είχε μάλιστα ακολουθήσει και τη διαδρομή που έκανε συνήθως η μουσικός και μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν τα σημεία που συνήθιζαν να κάνουν βόλτα…

Read More

And More