Θρήνος στο χώρο της μόδας – Πέθανε στον καναπέ του σπιτιού του γνωστός σχεδιαστής!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, Ότο Κερν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ο σχεδιαστής πέθανε, ενώ κοιμόταν στον καναπέ του στο σπίτι του στο Μόντε Κάρλο, όπου ζούσε από το 2000. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του από καρδιακή ανακοπή.

Ο Κερν είχε παντρευτεί τέσσερις φορές. Μία από τις πρώην συζύγους του, η Σάρα Κερν δήλωσε στην εφημερίδα: «Είμαστε συντετριμμένοι και εντελώς σοκαρισμένοι, μόλις μίλησα με την αστυνομία του Μόντε Κάρλο. Πετάμε για Μονακό. Παρακαλώ κατανοείστε ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα για την τραγική αυτή στιγμή». Ο Ότο και η Σάρα Κερν ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999 και έχουν έναν γιο 24 ετών. Η τελευταία σύζυγος του Γερμανού σχεδιαστή ήταν το μοντέλο Ναόμι Βαλέσκα.

Ο Ότο Κερν γεννήθηκε το 1950 στο Νίρτινγκεν. Το 1970 ίδρυσε τις εταιρείες Otto Kern GmbH και Co. KG, από τις οποίες έγινε εκατομμυριούχος. Η μάρκα του ήταν γνωστή κυρίως για τις συλλογές πουκάμισων και για τις μπλούζες, αλλά και για τα αρώματα και τα καλλυντικά. Ο Κερν είχε αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την επιχείρηση μόδας και επίσης πούλησε τα δικαιώματα του δικού της εμπορικού σήματος “Otto Kern”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More