Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ελεονώρα Ζουγανέλη! [pic]

Τα τελευταία χρόνια, είναι συχνό φαινόμενο οι απάτες στα social media με πρωταγωνιστές διάσημους Έλληνες. Αυτή την φορά, θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η γνωστή καλλιτέχνιδα ανέβασε ένα ψεύτικο δημοσίευμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που ήθελε την ίδια να έχει χάσει αρκετά κιλά εξαιτίας ενός ειδικού ροφήματος που κατανάλωσε.

Η αλήθεια είναι ότι η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχασε πολλά κιλά, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

“Σας επικοινωνώ ότι κυκλοφορεί μια ψευδής δημοσίευση σχετικά με τον τρόπο που έχασα κάποια κιλά , η οποία διαφημίζει ένα προϊόν (ρόφημα) και δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα καθώς επίσης δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη σε κανένα site που να μιλάω για κάτι τέτοιο. Ο λόγος που αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την δημοσίευση είναι απλά γιατί δεν γνωρίζω καθόλου την ποιότητα αυτού του σκευάσματος και δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία όποιου ενδεχομένως το χρησιμοποιήσει. Σας ευχαριστώ πολύ!”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, αποτρέποντας τον κόσμο να πιστεύει τέτοιες ειδήσεις.

Δες την φωτογραφία:

Σας επικοινωνώ οτι κυκλοφορεί μια ψευδής δημοσίευση σχετικά με τον τροπο που έχασα κάποια κιλά , η οποία διαφημίζει ένα προϊόν (ρόφημα) και δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα καθώς επίσης δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη σε κανένα site που να μιλάω για κάτι τέτοιο.Ο λόγος που αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την δημοσίευση ειναι απλά γιατί δεν γνωρίζω καθόλου την ποιότητα αυτού του σκευάσματος και δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία όποιου ενδεχομένως το χρησιμοποιήσει. Σας ευχαριστώ πολυ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) στις

Read More

And More