Θυμάσαι τον διαδηλωτή με το ποτήρι κρασί στο Σύνταγμα; Δουλεύει οικοδομή και δεν ντρέπεται καθόλου! [pics]

Πριν ένα χρόνο, η φωτογραφία του άντρα με το μουστάκι που κατέβηκε στη διαδήλωση του “Μένουμε Ευρώπη” με ένα κολωνάτο ποτήρι κρασί στο χέρι… έγινε viral. Ο κλασάτος κύριος που αποφάσισε να πάει με το ποτό του στη συγκέντρωση υπέρ του “ναι” στο Σύνταγμα -με αφορμή το δημοψήφισμα- χάρισε ένα μοναδικό καρέ στους φωτογράφους και έγινε το talk of the town.

Κάποιοι γέλασαν όταν τον είδαν, άλλοι πήραν ιδέες για τις επόμενες συγκεντρώσεις και άλλοι τον “κανιβάλισαν” στα social media, λέγοντας πως είναι είτε τραπεζίτης, είτε μεγαλοεπιχειρηματίας που “πίνει το αίμα των εργαζομένων του”. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο άντρας με το κολονάτο ποτήρι στο Σύνταγμα που… άλλαξε το νόημα του πάμε πορεία;

Ο λόγος για τον διαδηλωτή Δημήτρη Βαμβακάρη, που είναι αρχιτέκτονας ξυλουργός, δουλεύει σήμερα σε οικοδομή και δεν ντρέπεται καθόλου. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος που ταξιδεύει συχνά στην Ιταλία (κυρίως για να ανοίγει και τους ορίζοντές του στα θέματα της αρχιτεκτονικής), φτιάχνει κατασκευές σε ξύλο και πέτρα και η δουλειά του είναι… at least εντυπωσιακή!

Ένα χρόνο και κάτι μετά την επίμαχη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου και όλα τα σχόλια, που ο ίδιος διάβασε σε twitter και Facebook, και τον έκαναν να γελάσει, το TLIFE τον πέτυχε στην οικοδομή να κάνει ό,τι αγαπά περισσότερο. Ο ίδιος αναφέρει πως δεν ανήκει σε κάποια πολυεθνική, ούτε έχει τρελά λεφτά… αντίθετα οι δουλειές έχουν πέσει αρκετά λόγω κρίσης. Αυτήν την περίοδο όμως, ασχολείται με την ανακαίνιση μιας γραφικής ταβερνούλας στα Ίσθμια.

Εκεί συναντήθηκε τυχαία και με τον συγγραφέα και ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα (που ταξιδεύει συνεχώς για την προώθηση του τελευταίου του βιβλίου). Και επειδή ο Δημήτρης έχει χιούμορ είπε να πιει μαζί του ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και να αναβιώσει… την επίμαχη σκηνή με το κολονάτο ποτήρι στο Σύνταγμα.

Όσο για το πως βρέθηκε στη διαδήλωση με το ποτό του; Το μυστήριο λύθηκε! Ο Δημήτρης Βαμβακάρης βρισκόταν σε ένα μπαρ με την παρέα του και όταν είδαν να συγκεντρώνεται κόσμος, πλησίασαν για να μάθουν τι συμβαίνει. Τότε εκείνος φόρεσε το κόκκινο τζάκετ του, πήρε το κρασί του και βρέθηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές…

Την συνέχεια την γνωρίζεις…

Read More

And More