Τα “χώνουν” σε William και Kate Middleton – “Ο γιος τους είναι τύραννος!”

Ο μικρός George μεγαλώνει στα πούπουλα και όπως φαίνεται έχει γίνει αρκετά κακομαθημένος. Ο λόγος για τον γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που αν και μόλις 3 χρόνων έχει κάνει όλους στο παλάτι να μην του χαλούν χατίρι.

Ωστόσο, ο δημοφιλής μικρός πρίγκιπας άρχισε μάλλον κάπως νωρίς να έχει επικριτές. Δημοσίευμα της “Globe And Mail”, που επικαλείται πηγές από το Παλάτι, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού έχει αποκτήσει το παρατσούκλι του … “βασιλικού τρομοκράτη” και “μικρού τυράννου”. Σύμφωνα με πηγές μέσα από το παλάτι αναφέρεται πως ο μικρός: “Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί χάος”.

Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκε φυσικά η στάση του παιδιού σε επίσημη εκδήλωση με αεροσκάφη που συνόδευσε τους γονείς του. Εκεί, αφού κουράστηκε λίγο και ταλαιπωρήθηκε ο μικρός George έβαλε τα κλάματα, ήθελε αγκαλιά και φέρθηκε όπως κάθε κακομαθημένο παιδί… Αυτός είναι και ο λόγος που σε επόμενες εξόδους ο μπόμπιρας έμεινε στο παλάτι και δεν συνόδευσε το πριγκιπικό ζευγάρι.

Από τη σκληρή κριτική όμως, της καναδικής εφημερίδας δεν έλειψαν και ο William με την Kate που χαρακτηρίζονται ως “τεμπέληδες και ανίκανοι γονείς” που δεν μπορούν να θέσουν όρια στον γιο τους.

Πάντως, κακά τα ψέματα, όπως κάθε πρώτο παιδί έτσι και ο George έχει τις παραξενιές του… Μόνο που το μικρό πριγκιπόπουλο έχει κατορθώσει να γίνει σταρ από την ώρα που γεννήθηκε και είναι δύσκολο να μπει πια σε καλούπια!



Read More

And More