Ταγίπ Ερντογάν: Κατέβηκε από το προεδρικό αεροσκάφος, πιασμένος χέρι χέρι με την σύζυγό του Εμινέ

Στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφθασε πριν από λίγη ώρα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για την επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας. Μαζί του και η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν.

Το ζευγάρι κατέβηκε από το προεδρικό αεροσκάφος πιασμένο χέρι χέρι, προκαλώντας μάλιστα εντύπωση, μιας και συνήθως η σύζυγός του πάντα δημοσίως βρίσκεται ένα βήμα πίσω του. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, φορώντας τη μαντήλα και έχοντας προσεγμένο ντύσιμο – μιας και λατρεύει το shopping και τις εκλεκτές αγορές – κρατά πολύ διακριτική στάση και χαμηλούς τόνους σε κάθε δημόσια εμφάνιση και αυτό αναμένεται να κάνει και αυτήν τη φορά. Ωστόσο, η κίνηση του Τούρκου Προέδρου να την πιάσει από το χέρι και να κατεβούν μαζί από το αεροσκάφος, του έδωσε σίγουρα παραπάνω πόντους στη δημόσια εικόνα του.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο Ταγίπ Ερντογάν γνωρίστηκε τυχαία σε ένα συνέδριο και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την Εμινέ και αποφάσισε τότε πως αυτή η όμορφη γυναίκα θα γινόταν η σύζυγός του μία μέρα. Οι δυο τους είναι σχεδόν μια ζωή μαζί και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά τους: Σουμεϊγιέ Ερντογάν, Μπιλάλ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, Έσρα Ερντογάν, Σουμεγιέ Ερντογάν και πέντε εγγόνια.

Read More

And More