Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Πολλές επιτυχημένες σεζόν σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με αποκορύφωμα τους 6 μήνες sold out εμφανίσεων στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, αλλά και δεκάδες εκκεντρικά looks που συζητήθηκαν. Η Τάμτα έχει καταφέρει σίγουρα να ξεχωρίσει για το ταλέντο της αλλά και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε για την βραδιά μια δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου MIRO.

Η Τάμτα μοιράστηκε ένα backstage στιγμιότυπο και με τους διαδικτυακούς της φίλους από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η ίδια κατά τη διάρκεια της βραδιάς απένειμε κι ένα από τα βραβεία.


Η Τάμτα, μετά και την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στο Κέντρο Αθηνών, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του X Factor που θα είναι και πάλι κριτής. “Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν! Αν και πιστεύω ότι και με την καινούργια παρέα θα δεθούμε και θα είμαστε ok!”, είπε η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της για το γεγονός ότι στις διπλανές καρέκλες θα είναι 3 νέοι κριτές.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το θεατρικό σανίδι. Θα είναι η πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ “Cabaret” που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ενσαρκώσει την Sally Bowles.

Read More

And More