Τάμτα: Με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την κόρη της Άννυ στην παραλία!

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτας του Πάρη Κασιδόκωστα με την Τάμτα, όμως όλο και δυναμώνει και το ζευγάρι είναι πια αχώριστο.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και φέτος απόλαυσαν τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο. Μαζί τους ήταν φυσικά και η κόρη της Τάμτα, η 19χρονη πια Άννυ που στηρίζει την μητέρα της σε κάθε της επιλογή. Το κορίτσι της γνωστής τραγουδίστριας ζει στην Πάτρα και σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Μετά την εξεταστική, λοιπόν, βρέθηκε κοντά στην μητέρα της και έκανε τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

Οι σχέσεις της μάλιστα, με τον σύντροφό της διάσημης μαμάς της, είναι πολύ φιλικές και αυτό κάνει την Τάμτα πολύ χαρούμενη, μιας και η κόρη της είναι η προτεραιότητα σε ό,τι κάνει πια στη ζωή της!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι με την κόρη της τραγουδίστριας στο νησί των ανέμων και έδειχναν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More