Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι μετά το ταξίδι τους στην Καλιφόρνια! [pics]

Το ζευγάρι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, το οποίο είχε άρωμα εξωτερικού, καθώς ταξίδεψε ως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες, στην Σάντα Μπάρμπαρα, στο Σαν Φρανσίσκο και στην Κάρμεν. Μαζί έζησαν μοναδικές στιγμές, γυρίζοντας την Καλιφόρνια, ενώ παρευρέθηκαν και στο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα MTV Video Music Awards. Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά και από τα πιο αγαπημένα, αφού σχεδόν ποτέ δεν δίνουν δικαιώματα για σχολιασμό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας ζουν τη σχέση τους ήρεμα και -όσο τους επιτρέπεται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του καθημερινότητα και ζει ξεχωριστές στιγμές χωρίς πια να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα ή τους παπαράτσι που καραδοκούν!
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πέτρου Ιακωβίδη. Η Τάμτα και ο Πάρης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Άλλωστε είναι full in love και δεν το κρύβουν!
Μάλιστα, η Τάμτα αποχωρίστηκε τα κοτσιδάκια της και μας έδειξε το νέο της look, με κυματιστά καστανά μαλλιά και αφέλειες, το οποίο της πάει αρκετά!
Όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια, η όμορφη τραγουδίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της και θα τραγουδάει στο πλευρό του συγκροτήματος Melisses, στο νυχτερινό κέντρο Box. Η Τάμτα, επίσης, ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, ότι δεν θα συμμετέχει στη κριτική επιτροπή του X-Factor, την επόμενη σεζόν, καθώς δεν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. «Υπήρξε πιθανότητα να με δείτε, αλλά θα μου έπεφτε πολύ “βαρύ” με το υπόλοιπο πρόγραμμά μου. Καλά ήταν τα δύο χρόνια», ανέφερε η τραγουδίστρια στις κάμερες.

Δες τις φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο:

Read More

And More