Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Το ταξίδι αστραπή στη Μύκονο και το ξεφάντωμα στο ανατρεπτικό live του Σάκη Ρουβά!

Στην αγαπημένη τους Μύκονο βρέθηκαν για ακόμα μία φορά ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρών στο event του καλοκαιριού. Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια απόλαυσαν το ανατρεπτικό live του Σάκη Ρουβά που παρουσίασε με γενικό τίτλο “The Summer Eclipse”.

Πέρα από τη φιλία που τη δένει με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και την συνεργασία τους στο X Factor αλλά και παλαιότερα, η Τάμτα είχε έναν ακόμα λόγο να θέλει να βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης, 27 Ιουλίου, στο Rakkan Mykonos. Αυτός ήταν φυσικά η Τάνια Μπρεάζου. H παίκτριά της στο X Factor συμμετείχε στο φαντασμαγορικό live που παρουσιάστηκε στην παραλία Καλό Λιβάδι με πρωτοφανή προσέλευση κόσμου από προσωπικότητες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η Τάμτα δήλωσε περήφανη για την 18χρονη τραγουδίστρια που ξεχώρισε μέσα από το παγκοσμίως επιτυχημένο μουσικό show. Για την μικρή της “μαχήτρια”, όπως την αποκαλεί.

Από το πλευρό της καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε στιγμή ο αγαπημένος της Πάρις. Οι δυο τους δεν δίστασαν να είναι διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο αποδεικνύοντας πως είναι full ερωτευμένοι!

Η Τάμτα άλλωστε μιλάει πι απολύ ανοιχτά για τη σχέση της παρόλο που προσπαθούν και οι δύο να κρατούν χαμηλούς τόνους.

“Στην ηλικία μου, θέλω να είμαι ήρεμη σε μια σχέση, να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση, αγάπη και να έχω την ελευθερία μου. Δεν θέλω να με χαϊδεύουν πολύ ή να μου στέλνουν λουλούδια. Θέλω πολύ φυσιολογικά πράγματα”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της και φαίνεται πως τα ζει! Ζει τη σχέση της φυσιολογικά, χωρίς να κρύβεται αλλά και χωρίς να επιδιώκει την προβολή της!

Read More

And More