Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ζουν τη σχέση τους ήρεμα και -όσο τους επιτρέπεται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του καθημερινότητα και ζει μοναδικές στιγμές χωρίς πια να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα ή τους παπαράτσι που καραδοκούν!

Το λαμπερό ζευγάρι, αυτή την φορά, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, χωρίς να υπολογίζουν τους αδιάκριτους παρευρισκόμενους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περνάνε χαλαρές στιγμές με την παρέα τους και να διασκεδάζουν με τα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη.
Η Τάμτα, την οποία απολαμβάνουμε και στην κριτική επιτροπή του X-Factor, έχει δηλώσει, όσον αφορά το θέμα με τους παπαράτσι και τα δημοσιεύματα που αφορούν στην σχέση της, σε συνέντευξή της στο InStyle: “Ποτέ δεν προκαλώ κάτι εγώ και είμαι ξεκάθαρη και στον εαυτό μου και στο σύντροφό μου. ∆εν είµαι τύπος που θα κρυφτώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το απολαµβάνω καθόλου όταν γράφουν ακρότητες για πολύ προσωπικά θέµατα, όπως εγκυµοσύνες και γάµους, που µου έχουν χρεώσει καµιά δεκαριά µέχρι τώρα”.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More