Τάμτα: Τα φετινά Χριστούγεννα και τα νέα της επαγγελματικά της σχέδια! [pics]

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέτος θα την βρουν στη σκηνή μαζί με τις Melisses στο Box, η Τάμτα όμως περιμένει πώς και πώς αυτές τις μέρες, καθώς εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα έχει και χρόνο να βρεθεί οικογένειά της και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο ελεύθερος της χρόνος, άλλωστε είναι αφιερωμένος στην κόρη της Άννυ και τον σύντροφό της Πάρι Κασιδώκοστα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, βρέθηκε στην τελευταία μέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής στον Sfera και έκλεψε τις εντυπώσεις,. Χαμογελαστή και με casual look και το αγαπημένο της ροζ μπλουζάκι, η Τάμτα βρέθηκε στο στούντιο, τραγούδησε live, μίλησε για τις γιορτές -που δεν έχει προλάβει να καταλάβει καλά καλά πότε ήρθαν – αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Από τον Φλεβάρη, όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια θα κάνει και το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση “Καμπαρέ” στο Παλλάς με τον Τάκη Ζαχαράτο. “Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και αν και ξέρω πως θα είναι δύσκολο θα βάλω τα δυνατά μου. Ξέρω πως για εμένα που δεν είμαι ηθοποιός θα έχει μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω με σκληρή δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More