Τάσος Αντωνίου: Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του στη Νέα Υόρκη!

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το ταλέντο του Τάσου Αντωνίου να ξεχωρίζει το καλό φαγητό. Η αγάπη του για την κουζίνα του έδωσε πολύ γρήγορα το “γκάζι” που χρειαζόταν για να κάνει τα πιο μεγάλα του ταξίδια. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε αυτό βοήθησε και το βιβλίο του που έχει κάνει τρελές πωλήσεις και παρουσιάστηκε πρόσφατα και στο εξωτερικό!

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση του Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Soho, η τρίτη παρουσίαση του βιβλίου.

Στο ελληνικό κατάστημα Coco Mat στην καρδιά της Νέας Υόρκης, σε μια πολύ ζεστή, άκρως “ελληνική” ατμόσφαιρα, περισσότεροι από 150 φίλοι και αναγνώστες του website www.mamapeinao.gr τίμησαν τον συγγραφέα με την παρουσία τους.



Σχετικά με τον συγγραφέα
O Τάσος Αντωνίου γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι το 1981. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Έχει εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, περιοδικά και websites). Έχει μαγειρέψει με σεφ παγκοσμίου φήμης, όπως ο Jamie Oliver. Το 2009 το πάθος του για το φαγητό τον οδήγησε στην ίδρυση του Μαμά Πεινάω, μιας πλατφόρμας αφιερωμένης στο food culture. Ταξιδεύει συχνά, αρθρογράφει σε περιοδικά και παρουσιάζει την εκπομπή “New York City Bites” στο Netwix και στο κανάλι του στο YouTube. Το βιβλίο του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” (εκδόσεις Πατάκη) το οποίο έχουν προλογίσει οι: Βαγγέλης Δρίσκας, Chef-culinary expert, Ελένη Ψυχούλη, Δημοσιογράφος γεύσης, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Julien Pham, Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού Fricote, Eric Coisel, Chef, έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best Easy Recipes Cookbook» στα Gourmand World Cookbook Awards τα οποία θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του κόσμου του φαγητού και του κρασιού.

Read More

And More