Τάσος Ιορδανίδης – Θάλεια Ματίκα: Τρυφερό τετ α τετ, μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης!

Η οικογένειά είναι η προτεραιότητά τους και σε λίγους μήνες αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα ακόμη μέλος. Ο λόγος για την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη που σε λίγους μήνες θα χαρίσουν στον 6χρονο γιο τους, ένα αδελφάκι.

Η Θάλεια πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της στην παράσταση “Έγκλημα και τιμωρία” και είναι πλέον τριών μηνών έγκυος. Η ίδια σε συνέντευξή της στη Real News είχε αποκαλύψει: “Το θέατρο το λατρεύουμε και οι δύο , γι’ αυτό δίνουμε σε αυτό τον καλύτερό μας εαυτό., με παραστάσεις που σέβονται το κοινό , όπως το “Έγκλημα και τιμωρία”, όμως προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας! Πάνω απ’ όλα είμαστε γονείς. Αυτή είναι η ευτυχία μας τώρα που περιμένουμε και το δεύτερο παιδί μας δεν μπορούμε παρά να είμαστε αληθινά χαρούμενοι”.

Η εγκυμοσύνη της Θάλειας είναι γνωστή στον υπόλοιπο θίασο της παράστασης και φυσικά όλοι την προσέχουν με πρώτο και καλύτερο τον σύζυγό της και παραγωγό της παράστασης.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε και μια ρομαντική βραδινή έξοδο στο Ψυχικό και το νέο στέκι των επωνύμων, το Tier δείχνοντας πως είναι στα καλύτερά του…

Read More

And More