Τατιάνα Μπλάτνικ: Η άγνωστη αδελφή της… Anouchka Blatnik έχει σήμερα γενέθλια!

“Χαρούμενα γενέθλια αδελφή μου! Χωρίς αμφιβολία μοιραζόμαστε τα πιο όμορφα χαμόγελα και τις αστείες στιγμές”, έγραψε στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ και ανέβασε μια φωτογραφία με την αδελφή της Anouchka στο Instagram.

Και φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν στην αδελφή της που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

HAPPY BIRTHDAY SISTER!Without a doubt we share the best laughs & giggle attacks! Contagious #laughter #laughterasmedicine see u soon @anouchkablatnik

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις

Ποια είναι όμως η Anouchka που έχει το ίδιο γλυκό χαμόγελο με την Τατιάνα;
Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν λίγο πριν το γάμο της στις Σπέτσες με τον Νικόλαο η Τατιάνα είναι βιολογική κόρη του σλοβενικής καταγωγής playboy της εποχής Ladislav Vladimir Blatnik και της γεννημένης στη Γερμανία Marie Blanche Bierlein. Οι γονείς της που φημολογείται πως δεν παντρεύτηκαν ποτέ απέκτησαν πριν από εκείνη έναν ακόμη γιο τον Boris. Ενώ, ο πατέρας της έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, τον Ιγκόρ και την Anouchka.

Missing the sea air, the smell of sunscreen, the fresh food , the bare feet . #misisngbeingontheboat #ineedseaairandwarmthalways #freezinghere #lovethesunshine #sumertimethelivingiseasy #natural

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης anouchkablatnik (@anouchkablatnik) στις

Ο πατέρας της Τατιάνας πεθαίνει το 1986, όταν εκείνη είναι μόλις 6 χρόνων και μεγαλώνει μόνη με την μητέρα, την γιαγιά της και τον αδελφό της. Μέχρι που η μητέρα της γνωρίζει τον Attilio Brillembourg, επιχειρηματία στην Νέα Υόρκη με τον οποίο και παντρεύεται.

Ways to #supportgreece: My mother and I in Athens today with these amazing Greek handcrafted @callistacrafts bags #buygreek #greekcrafts #reasonsilovegreece @marieblanche11

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Blatnik (@tatianablatnik) στις

Ωστόσο, οι σχέσεις της συζύγου του Νικόλαου, Τατιάνας με την αδελφή της Anouchka ήταν πάντα πολύ ξεχωριστές και παρόλο που της έχουμε δει λίγες φορές μαζί, είναι οι καλύτερες φίλες. Εκείνη, μάλιστα, το 2010 είχε έρθει και στην Ελλάδα και είχε επισκεφτεί τις Σπέτσες, όπου έγινε ο γάμος της αδελφής της Τατιάνας με τον Νικόλαο!

Η Anouchka, μάλιστα, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα, και συγκεκριμένα τη Μύκονο, όπου πέρασε μέρος των διακοπών του φετινού καλοκαιριού της!

Και από προηγούμενο καλοκαίρι στη Μύκονο…

Last day of summer holidays. Sad to leave ! #summersend #ftelia #beach #mykonos #seaside

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης anouchkablatnik (@anouchkablatnik) στις

Read More

And More