Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο σύζυγός της Νικόλας την στηρίζει σε όλα! Φωτογραφίες

Την αγάπη της για την Ελλάδα έκανε πράξη η Τατιάνα Μπλάτνικ και κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό βιβλίο μαγειρικής με ελληνικό άρωμα. Η σύζυγος του Νικόλαου που έχει πια μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλίο της Taste of Greece και από κοντά της δεν έλειπε ο σύζυγός της.

Κομψή και χαμογελαστή, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στο εστιατόριο “Yoleni’s” και υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους της σε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, ιδιαίτερα κομψός και υπερήφανος για το εγχείρημα της γυναίκας του, ήταν ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος.

Το “A Taste of Greece”, το οποίο συν-επιμελήθηκαν η Τατιάνα Μπλάτνικκαι η Diana Farr Louis δεν είναι απλώς άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής. Είναι ένα έργο που έφερε κοντά γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου θα υποστηρίξουν το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ελληνική φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει επιλέξει μετά την μόνιμη μετακόμισή της στην Ελλάδα μαζί με τον Νικόλαο -συμπληρώνουν πια 3 χρόνια- να δρα αθόρυβα και να αναπτύσσει τις δράσεις της σε χαμηλούς τόνους. Παρόλα αυτά το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα είναι αξιόλογο.

Η σύζυγος του Νικόλαου ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1986 με την οικογένειά της. Η δεύτερη ήταν το 2003 και μόλις το 2013 εγκαταστάθηκε μόνιμα εδώ μαζί με τον σύζυγό της. Πώς πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα; “Για τον Νικόλαο, ήταν όνειρο ζωής να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Όσο για εμένα, ύστερα από δέκα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο, ήμουν έτοιμη για μία αλλαγή.”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More