Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι συνταγές της ταξιδεύουν στη Μύκονο!

Πριν από έξι περίπου μήνες η Τατιάνα Μπλάτνικ παρουσίασε στην Αθήνα το ολοκαίνουργιο βιβλίο συνταγών “Taste of Greece” με άρωμα Ελλάδας, παρουσία όλης της πρώην βασιλικής οικογένειας. Η σύζυγος του Νικόλα θέλοντας να τιμήσει την Ελλάδα και να ταξιδέψει τον κόσμο με τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας δημιούργησε ένα ξεχωριστό βιβλίο και ταυτόχρονα να στηρίξει ένα μοναδικό για εκείνη φιλανθρωπικό σκοπό.

Το “A Taste of Greece”, το οποίο συν-επιμελήθηκαν η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Diana Farr Louis δεν είναι απλώς άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής. Είναι ένα έργο που έφερε κοντά γνωστές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου, μάλιστα, υποστηρίζουν το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την ελληνική φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ως σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας.

Εκτός από την απήχηση και την αγάπη του κόσμου στο βιβλίο της, όμως, η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε ένα βήμα παραπέρα και πλέον οι αγαπημένες συνταγές της βρίσκονται στο μενού που γεύονται δεκάδες τουρίστες σε μεγάλο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας έγινε πριν λίγες μέρες στο νησί των ανέμων, με την Τατιάνα να ξεχωρίζει μέσα στο σικ κόκκινο φόρεμά της.

Read More

And More