Τατιάνα Στεφανίδου: “Δεν θέλω να αλλάξω κάτι από την εκπομπή μου γιατί ο κόσμος έχει δείξει πως την αγαπά”

“Αυτή η περίοδος προετοιμασίας ήταν διαφορετική. Ξεκίνησε με την έκπληξη της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού μέσα στο καλοκαίρι. Συνεχίστηκε με το μούδιασμα και την αβεβαιότητα που προκάλεσαν σε όλους μας τα χίλια δυο διαφορετικά σενάρια που γράφτηκαν στον Τύπο. Η κατάληξη ήταν αυτή που ζούμε κάθε καλοκαίρι μετά τις 20 Αυγούστου. Σκληρή δουλειά από όλους μας για να είμαστε κοντά σας από Δευτέρα! Με έρευνες, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, στήριξη και ευαισθησία για το συνάνθρωπο”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στο blog της μιλώντας για τη νέα σεζόν. Για τη νέα τηλεοπτική αναμέτρηση που ξεκινά από αύριο, 11 Σεπτεμβρίου, για την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα του Tatiana Live είναι έτοιμη και χαρούμενη ενώ υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρο το blog

Δεν θέλω να αλλάξω κάτι από την εκπομπή μου γιατί ο κόσμος έχει δείξει πως την αγαπά” , υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά που την συνάντησε στα γυρίσματα του τρέιλερ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι έχει ετοιμάσει για φέτος η Tatiana Live

“Με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους ανθρώπους που αγαπώ είμαι προσταυετκή”, συνεχίζει η ίδια. “Όλα αυτ’α τα χρόνια έχουν υπάρχει άνθρωποι που μπορεί να με έχουν πληγώσει αλλά και συνεργάτες που έχω στηριχτεί πάνω τους”.

Δες όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά και στον Γιάννη Μπέζα:

Read More

And More