Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι παίρνει δύναμη στο ξεκίνημα της δύσκολης εβδομάδας!

Μία δύσκολη εβδομάδα με δυνατή επικαιρότητα ξεκίνησε. Ένα Σαββατοκύριακο με πολλές ειδήσεις δίνει τη θέση του σε μία Δευτέρα με πολλή δουλειά για την Τατιάνα Στεφανίδου και τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του Tatiana Live μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία στιγμή στο “δεύτερο σπίτι” της, όπως αποκαλεί το γραφείο της, για να δείξει το δυναμικό ξεκίνημα. Μια ανάσα πριν την έναρξη της εκπομπής, ανέβασε στο instagram της την παρακάτω φωτογραφία.

Η Τατιάνα έχει φροντίσει η διακόσμηση να είναι τέτοια ώστε να τη βοηθάει να χαλαρώνει. Κεριά και λουλούδια βρίσκονται πάντα στο χώρο της για να της ομορφαίνουν τη διάθεση. Η ίδια, έχοντας στα χέρια τη σκαλέτα της εκπομπής, ρίχνει μια τελευταία ματιά από το παράθυρό της και φεύγει για το πλατό.


Η Τατιάνα απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτού του είδους την επικοινωνία με τον κόσμο αφού δεν σταματούν να της στέλνουν μηνύματα και να σχολιάζουν μαζί της τα πάντα. Για το λόγο αυτό φροντίζει κι εκείνη με τη σειρά της να μοιράζεται μαζί τους σκέψεις και στιγμές. Κάτι που κάνει και μέσα από το blog της στο TLIFE.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το τελευταίο της blog με αφορμή τον χωρισμό Σκορδά – Λιάγκα

Read More

And More