Τατιάνα Στεφανίδου: Η οικονομική χριστουγεννιάτικη ιδέα για το παιδικό δωμάτιο και η όμορφη νύχτα με την οικογένειά της!

Από την προηγούμενη εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων, μαζί με την οικογένειά της, αφού φρόντισε να στολίσει το σπίτι της με τα πιο όμορφα στολίδια, βάζοντας όλη την θετική της ενέργεια γι’ αυτές τις όμορφες μέρες που πλησιάζουν.

Πρόσφτα μάλιστα μας έδειξε το χριστουγεννιάτικό δέντρο της και τα δώρα που κρύβει όχι μόνο για τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για τις διαδικτυακές της φίλες, αφού ετοιμάζει μια σειρά κπλήξεων και δώρων για όλες με διaγωνισμούς μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Xθες βράδυ μας έδωσε μια γεύση κι από τον στολισμό στο παιδικό δωμάτιο της κορης της Λυδίας αλλά και μια πολύ όμορφη και οικονομική ιδέα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Όπως θα δεις και στο βίντεο, προτείνει να εκμεταλλευτούμε ένα παλιό βάζο, βάζοντας μέσα στολίδια και φωτάκια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο!

Μια ωραία και οικονομική ιδέα για το στολισμό του παιδικού δωματίου. Ένα παλιό βάζο, μπαλίτσες και φωτάκια. Γιορτινά φιλιά σε όλους!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις


Στη συνέχεια απόλαυσε μια σοκολάτα ρόφημα που ζήλεψαν όλες οι διαδικτυακές της φίλες και μας έκανε να νιώσουμε την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού της…

Και για να το γιορτάσουμε, ζεστή σοκολάτα χιλίων θερμίδων. Γλυκό φιλί καληνύχτας σε όλους.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More