Τατιάνα Στεφανίδου: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Ευαγγελάτου!

Χαρές και γιορτινό κλίμα στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Ευαγγελάτου. Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί με τα παιδιά και οι εκπλήξεις δεν ήταν λίγες. Βλέπεις η Τατιάνα τα ετοίμασε όλα με την βοήθεια της Λυδίας, αλλά και των δυο αγοριών και το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς…

Η χθεσινή μέρα, άλλωστε, ήταν γεμάτη ευχές, χαμόγελα και ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις! Ανάμεσά σε αυτές και η τούρτα 3D που ετοίμασαν για τον Νίκο Ευαγγελάτο… η οποία απεικόνιζε ένα εντυπωσιακό κόκκινο vintage αυτοκίνητο και έγραφε “Χρόνια πολλά Μπαμπά μας!”

Η Τατιάνα, μάλιστα, ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας “Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ πολύ” και οι ευχές και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων… δεν είχαν τέλος!

#happybirthday #daddy #loveyou so much!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @tatistefanidou στις


Και όπως καταλαβαίνεις, την τούρτα συνόδευσε και ένα ξεχωριστό δείπνο με εκλεκτές γεύσεις για όλη την οικογένεια. Εξάλλου, μια από τις αγαπημένες συνήθειες του ζευγαριού, όπως είχε αποκαλύψει και η Τατιάνα είναι αυτά τα οικογενειακά τραπέζια στο τέλος της ημέρας, όπου είναι πάντα όλοι παρόντες!

Read More

And More