Τατιάνα Στεφανίδου: Κάνει απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς και ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με το “E”

Απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου και ανακοινώνει επίσημα, μιλώντας στην Νάνσυ Νικολαΐδου και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», την ανανέωση συμβολαίου στο Epsilon. Η οικοδέσποινα του Tatiana Live θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να κάνει αυτό που αγαπά.

«Τηλεοπτικά κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που πιστεύω χωρίς παρεμβάσεις», υποστηρίζει Τατιάνα τονίζοντας πως η περασμένη σεζόν ήταν η καλύτερή της.

«Έχω περάσει πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς και την ελευθέρια που μου δίνει το κανάλι «Ε» δεν τη ανταλλάζω με τίποτα άλλο», είπε στη συνέχεια.

Η επιτυχία της εκπομπής της είναι φυσικό να της έχει φέρει και άλλες προστάσεις. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει: «Αν με σεβαστούν και με προσέξουν σε ένα κανάλι δεν φεύγω. Στο «Ε» μου δόθηκαν ευκαιρίες.»

«Η εκπομπή μου είναι «φυτώριο» δημοσιογράφων. Δουλεύουν σκληρά και τους προβάλλω πολύ», λέει η ίδια εξηγώντας πως χαίρεται όταν οι συνεργάτες της προχωρούν. Αυτό που την στεναχωρεί είναι όταν της ανακοινώνουν την αποχώρηση τελευταία στιγμή ενώ ήδη έχει ξεκινήσει, για παράδειγμα, μια σεζόν.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα παιδιά της και στο πόσο ενοχικά νιώθει απέναντί του κάποιες φορές. Ο γιος της Νίκολας θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό και δεν θέλει ούτε καν να το συζητάει και τα άλλα δυο παιδιά έχουν τις υποχρεώσεις τους. Ο Λάμπης, ο μεγάλος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, σπουδάζει και η Λυδία πηγαίνει σχολείο.

«Η κόρη μου Λυδία στεναχωριέται που λείπω πολλές ώρες», λέει χαρακτηριστικά η Τατιάνα.

Read More

And More