Τατιάνα Στεφανίδου: Μας δίνει μια “γεύση” από το πασχαλινό τραπέζι της [pics]

Το Πάσχα είναι οικογενειακή υπόθεση για την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του Epsilon άλλωστε αγαπά τις παραδόσεις και φροντίζει να τις τιμά και να τις χαίρεται μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής για τη Μεγάλη Εβδομάδα η οικοδέσποινα του Tatiana Live αναχώρησε για τις πασχαλινές της διακοπές. Συνήθως επιλέγει ως προορισμό το ησυχαστήριό της που δεν είναι άλλο από το εξοχικό της στη Χαλκίδα. Ένα μέρος όπου επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Μπορεί να λατρεύουν την όμορφη πόλη της Εύβοιας αλλά αγαπούν οικογενειακώς και τις αποδράσεις. Επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα σε ένα διαφορετικό αλλά εξίσου όμορφο προορισμό.

Η Τατιάνα μοιράστηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και μία εικόνα από το οικογενειακό τραπέζι από το οποίο δεν έλειπαν τα λουλούδια, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Ειδικά τώρα την άνοιξη, Η παρουσιάστρια μάλιστα φρόντισε η ίδια για τα μπουκέτα που στόλισαν το πασχαλινό τραπέζι αφού μάζεψε κάποια λουλούδια στην βόλτα που έκανε με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Αργά το απόγευμα μας έδειξε και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από τις όμορφες Σπέτσες.

Read More

And More