Τατιάνα Στεφανίδου: Το σημείο στην Νέα Υόρκη που της προκάλεσε δέος! [pic,vid]

Η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσφατα επισκέφτηκε την Νέα Υόρκη και ξελογιάστηκε από τους δρόμους, τα μαγαζιά, τις βιτρίνες και την διαφορετικότητα της μητρόπολης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η παρουσιάστρια του Epsilon βρέθηκε στην πρωτεύουσα του κόσμου μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και τα παιδιά τους. Η Τατιάνα έζησε μοναδικές στιγμές και δεν έλειψε να ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες στα social media από το υπερατλαντικό τους ταξίδι στις ΗΠΑ.

Αυτό όμως που της προκάλεσε δέος δεν ήταν άλλο παρά το σημείο “Ground Zero” στο World Trade Center του Μανχάταν. Το σημείο όπου στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, στη μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ την εικόνα με τα αεροπλάνα να πέφτουν πάνω στους δίδυμους πύργους…. Τώρα στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει ένα εντυπωσιακό memorial για τους ανθρώπους που πέθαναν εκείνη την μέρα. Η Τατιάνα Στεφανίδου εντυπωσιάστηκε και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Ένα μέρος με απίστευτη ενέργεια. Δέος! Ένα ανάποδο συντριβάνι. Τόνοι νερού με κατεύθυνση το κέντρο της γης. Εκεί όπου θάφτηκαν ζωντανοί εκατοντάδες άνθρωποι. Πολλοί από αυτούς δεν βρέθηκαν ποτέ”.
Δες την φωτογραφία και το βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια:

Ένα μέρος με απίστευτη ενέργεια. Δέος! Ένα ανάποδο συντριβάνι. Τόνοι νερου με κατεύθυνση το κέντρο της γης. Εκεί όπου θάφτηκαν ζωντανοί εκατοντάδες άνθρωποι. Πολλοί από αυτούς δεν βρέθηκαν ποτέ. #groundzero #ny#newyorkcity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

#groundzeroe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More