Τεό Θεοδωρίδης: Μετά την αποφυλάκιση, έτοιμος για γάμο! Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή

Τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν και μετά το θρίλερ της φυλακής, ο Τεό Θεοδωρίδης κάνει καινούργιο ξεκίνημα, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Αγνή Μάρα. Η νεαρή φωτογράφος είναι ο άνθρωπος που του στάθηκε στα δύσκολα και ήταν κοντά του, όταν εκείνος είχε πραγματικά την ανάγκη της. Οι δυο τους ήταν φίλοι από παλιά, εκείνη στάθηκε κοντά του όταν καταδικάστηκε για ναρκωτικά και ο έρωτας του φούντωσε, όταν εκείνος αποφυλακίστηκε.

Τώρα πια οι δυο τους είναι αχώριστοι και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο γάμος δεν αργεί. Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες βρέθηκε μαζί στην συμπρωτεύουσα, όπου ο Τεό συμμετείχε σε επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό, έχοντας φυσικά την καλή του στις πρώτες θέσεις να τον θαυμάζει.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μάλιστα, συναντήθηκαν και με τους γονείς τους που μένουν στη Θεσσαλονίκη, με πολλούς να μιλούν για σχέδια επισημοποίησης της σχέσης τους. Ο Τεό και η Αγνή άλλωστε, ζουν στο ίδιο σπίτι στα νότια προάστια και οι φίλοι τους λένε πως το επόμενο βήμα δεν αργεί να έρθει.


Read More

And More