Τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!

Επιδημία έχει πέσει στην ελληνική showbiz. Για διαφορετικούς λόγους στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Βρεττός, ο ΛεΠα και ο Σάκης Αρσενίου. Οι τέσσερις τραγουδιστές πέρασαν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Πρώτα πρώτα μάθαμε μέσα από τα social media για το πρόβλημα υγείας της Αγγελικής Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο γιατί έπαθε οξεία λαρυγγίτιδα. Τα πράγματα, μάλιστα ήταν σοβαρά και έπρεπε να προσέξει πολύ, γι’ αυτό και εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε αφωνία. (Μάθε εδώ περισσότερα).

Λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με ορό, καθώς έπαθε γαστριντερίτιδα. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις πρόβες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Rec και να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. (Μάθε εδώ περισσότερα)

Καταραμένη γαστρεντερίτιδα!!! #ΣΚ #atthehospital #shithappens #tanevramou #vrettomania #nonstop

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις


Στο νοσοκομείο με βήχα με παροξυσμό (δηλαδή έντονες κρίσεις) και ο Σάκης Αρσενίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στην πίστα Barbarella Live club, τραγούδησε με αφόρητους πόνους στο ισχίο και όπως αναφέρει η Freddo, για να ανέβει στη σκηνή αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις.

Εμείς να τους ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More