The Voice: Η τηλεθέαση για το 3ο επεισόδιο των Battles κι όσα θα δούμε απόψε

Φανατικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές και το 3ο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας 37,3% στο νεανικό κοινό 15-44.

Φθάνοντας μάλιστα μέχρι και το 57,8%, όταν στο σύνολο το παρακολούθησαν μέχρι και 1.352.374 τηλεθεατές.

Τα συγκλονιστικά Battles συνεχίζονται απόψε στις 10 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου 26 τραγουδιστές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Στο σημερινό επεισόδιο: Ποιος είναι ο αντίπαλος του Γιώργου Τριχιά από την ομάδα του Πάνου, που εντυπωσίασε όσο κανείς στα blinds; Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έβαλε στο ίδιο ντουέτο δύο μοναδικές φωνές που «έβλεπε» για τον τελικό; Γιατί η Έλενα έχει μια τριάδα αντί για ντουέτο στα battles; Πώς θα τα πάει ο Αλέξης Παρίδης από την ομάδα του Κωστή που ήρθε από τη Γερμανία για να κατακτήσει το όνειρό του;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Έλενα από τους OtherView υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Read More

And More