The Voice: “Κόκκινο” χτύπησε η τηλεθέαση στο 7ο επεισόδιο – Τι θα δούμε απόψε

Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση του «The Voice of Greece», στον ΣΚΑΪ, στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄όλη τη διάρκεια του χθεσινού σόου σημείωσε 53,2%.

Η διεκδίκηση των coaches γίνεται όλο και πιο συναρπαστική στα blind auditions. Η «μονομαχία» του Σάκη Ρουβά με τον Πάνο Μουζουράκη για ένα παίκτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού έστω και για ένα λεπτό την παρακολούθησαν πάνω από 1.271.000 τηλεθεατές.

Ενώ αντίστοιχα εκείνη την ώρα η τηλεθέαση έφθασε το 47,7% για το νεανικό κοινό 15-44. Το έβδομο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο το 26,5% που μεταφράζεται σε 1.107.076 τηλεθεατές.

Τι θα δούμε στο 8ο επεισόδιο

Και σήμερα στις 10 το βράδυ έρχεται η συνέχεια με το όγδοο επεισόδιο blind auditions του «The Voice of Greece» με 12 μοναδικές φωνές που θα ερμηνεύσουν υπέροχα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Ο ιδρυτής του fan club της Έλενας Παπαρίζου, ένας ρομά με ένα τσιγγάνικο τραγούδι, ένας ανερχόμενος Έλληνας rock star , μια μαία με πατέρα τραγουδιστή, ένας πυροσβέστης που θέλει να αλλάξει τη ζωή του, ένας ταλαντούχος ηθοποιός που αγαπάει το μιούζικαλ, μια ραδιοφωνική παραγωγός με εκκεντρική εμφάνιση και ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη είναι μόνο μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του σημερινού επεισοδίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζόμενων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους.

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Read More

And More